Fort-Kijkduin-personeelsfeest-570x410

2022

Stichting Erfgoed Den Helder

Interim Management Leisure Exploitatie Fort Kijkduin

“Lever een interim manager die de exploitatie van Fort Kijkduin naar een uitstekend hospitality niveau brengt, dit borgt in de organisatie en de medewerkers begeleidt bij het benutten van hun potentie.”

Fort Kijkduin moest Den Helder verdedigen tegen vijanden die over de zanddijk Den Helder wilde binnen vallen. Het fort is het hele jaar door te bezoeken en je vind er een Noordzee aquarium, een museum en een zoölogische expositie. Daarnaast kan er getrouwd, vergaderd of een evenement georganiseerd worden.

In het voorjaar 2022 ontstond bij Fort Kijkduin een vacature voor de functie van bedrijfsleider van Fort Kijkduin. Met op de achtergrond de gevolgen van de corona-pandemie en in de vooravond van het seizoen, heeft het bestuur besloten om dit momentum aan te grijpen om de exploitatie van het fort up-to-date voor de toekomst te maken.  Firstmate is benaderd om een interim manager te leveren die in de beperkte tijd in aanloop naar het hoogseizoen, de hospitality organisatie structureert, het producten aanbod doorontwikkelt het kwaliteitsniveau  upgradet en de potentie van het team ontsluit. Firstmate heeft binnen zeer korte tijd een passende match weten te maken door de juiste zelfstandig professional uit haar netwerk te koppelen aan de organisatie.

Begin zomer 2022 is de interim opdracht afgerond en heeft de overdracht plaatsgevonden aan de nieuwe bedrijfsleider.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk