Golflagevuursche-9

2020

Golfsociëteit De Lage Vuursche

Matchmaking exploitant Golfsociëteit De Lage Vuursche

“Ontwikkel de hospitality visie voor Golfsociëteit De Lage Vuursche en  verzorg de matchmaking met een hospitality professional die deze visie dagelijks ten uitvoer brengt.”

Golfsociëteit De Lage Vuursche was op zoek naar een nieuwe exploitant voor de horecavoorzieningen en de vergaderruimtes. De Golfsociëteit wenste een betrouwbaar en transparant partnership aan te gaan met een partner die de horeca-exploitatie op een kwalitatief hoog niveau, met creativiteit en in hoge mate flexibel organiseert.

Voordat het matchmaking traject gestart is, heeft Firstmate samen met het bestuur de visie op de hospitality services geïdentificeerd. Op basis van deze visie zijn kaders vastgesteld en is een informatiedocument opgesteld en verspreid via het netwerk van firstmate en van de Golfsocieteit.

Door middel van een zorgvuldig selectieproces dat uit meerdere stappen bestond, bleef een select aantal kandidaten over welke in potentie geschikt waren.  Aan de hand van de beoordeling van de businessplannen en presentaties is vervolgens de meest geschikte exploitant geselecteerd.

In opvolging op de matchmaking heeft Firstmate, in nauwe samenwerking met het bestuur en de exploitant, het proces begeleid om te komen tot een volledig vernieuwd clubhuis.

Credits foto’s: Horequip

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk