Holenkwartier met Hotel en horeca

31 januari 2022

Nieuwe woonwijk krijgt circulair hotel en horeca als kloppend hart.

Toekomstbestendige horeca en leisure concepten vormen belangrijker pijlers voor deze ambitieuze binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Ontwikkelaar Terra Marique (onderdeel van Zeeman Vastgoed) wil het Hoornse Holenkwartier van een circulair en klimaatneutraal hotel voorzien, waarbij de link met een gezonde lifestyle centraal staat.

Firstmate onderzocht de mogelijkheden voor het inpassen van horeca en leisure binnen deze binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Het resultaat: Een lifestyle centrum, hotel en horeca als commerciele pijlers in deze vernieuwende woonwijk.

De voormalige Philipsfabriek aan de Holenweg is in 1962 gebouwd. Voor de bouw van de fabriek had Philips een terrein van ruim vijf hectare gekocht in de toenmalige gemeente Blokker. Dit historische en industriĆ«le terrein met daarop de twee voormalige fabriekshallen, biedt een industrieel decor voor een verrassende nieuwe stadswijk: Holenkwartier.

Lees het hele artikel over de ontwikkeling van Het Holenkwartier op Vastgoedjournaal.nl via deze link. Of vraag een persoonlijke presentatie van Firstmate over de conceptontwikkeling aan via info@firstmate.nl

Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

info@firsmate.nl
035-6317582