Firstmate en
duurzaamheid

Duurzaamheid vormt een belangrijk onderdeel van de adviezen en conceptontwikkeling die Firstmate uitvoert.

Hoe we werken

Wij geloven in het tonen van een goed voorbeeld en het opbouwen van duurzame relaties met zowel ons team als onze opdrachtgevers. Ons streven is om actief bij te dragen aan de bevordering van een duurzame toekomst binnen de consultancy-, horeca- en leisurebranche. Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan het opbouwen van een toekomst die veerkrachtig en duurzaam is voor de komende generaties.

Firstmate als organisatie

Firstmate zet zich in voor duurzaamheid, zowel intern als extern, met een strategische positionering nabij het Baarn treinstation, in een milieuvriendelijk pand. Onze flexibele werkstructuur stelt medewerkers in staat om op diverse locaties te werken, op tijdstippen die voor hen het meest geschikt zijn. Wij stimuleren duurzame mobiliteit door medewerkers aan te moedigen om met de fiets of het openbaar vervoer naar zowel het werk als opdrachtgevers te reizen.

Onze productontwikkeling volgt een online benadering met een focus op toekomstgerichtheid, waarbij we als organisatie actief investeren in de voortdurende professionele groei en opleiding van ons personeel, evenals studenten en stagiaires. Deze aanpak is in lijn met onze inzet voor duurzaamheid en draagt bij aan een positieve impact op zowel het milieu, de maatschappij en de professionele ontwikkeling van onze eigen mensen.

Opdrachtgevers van Firstmate

Als onafhankelijk streven we er naar om onze opdrachtgevers te inspireren en te begeleiden bij het maken van meer duurzame keuzes.

 Onze dienstverlening omvat onder andere het begeleiden van hotels naar een Green Key Certificaat en het ontwikkelen van duurzame(re) hospitality concepten. Zo werken wij dan ook graag samen met organisaties zoals Stayokay en ’s Heeren Loo, waar duurzaamheid centraal staat in hun kernwaarden. Wij nemen de leiding in het bevorderen van duurzaamheid en onze opdrachtgevers profiteren van onze deskundige begeleiding op weg naar een meer milieuvriendelijke en verantwoorde bedrijfsvoering.

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk