Van onderbouwd advies
tot nauwgezette implementatie,
we helpen je graag!

Op  basis van onderzoek en analyse ontwikkelen wij de hospitality blueprint die het meest passend is voor jouw situatie. Wij blijven aan boord tot een succesvolle implementatie een feit is.

HX Research

Firstmate onderzoekt de stand van de huidige situatie, voorkeuren van share- & stakeholders en eindgebruikers, identificeert de concurrentiekracht en legt relevante trends & ontwikkelingen in de markt bloot.

HX Analyse​

Firstmate analyseert verkregen en beschikbare data en onderzoeksresultaten, verbindt hieraan conclusies, geeft  onderbouwd advies en identificeert kansen en ontwikkelrichtingen binnen gestelde kaders.

HX Blueprint​

De Hospitality Blueprint is de best passende hospitality invulling voor concrete vraagstukken en bestaat uit een heldere visie, een gedetailleerd uitgewerkt hospitality concept(en) dat is getoetst op financiële haalbaarheid en uitgewerkt is in een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp.

HX Matchmaking​

Firstmate verbindt de juiste hospitality organisaties en interim- en projectmanagers aan opdrachtgevers binnen de gehele gastvrijheids- en vastgoedbranche door de inzet van ons grote netwerk en een bewezen aanpak.

HX Implementatie​

Het team van Firstmate begeleidt organisaties bij de realisatie van de hun Hospitality Blueprint en garandeert hiermee een succesvolle exploitatie conform de gestelde ambities en doelstellingen.

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk

Inspiratie

Van berichten tot aan webinars