
Is er toekomst voor onbemande catering concepten?
De wereld van de onbemande cateringconcepten is in ontwikkeling. Welke concepten zijn er en binnen welke omgeving zijn deze het best passend?
Op basis van onderzoek en analyse ontwikkelen wij de hospitality blueprint die het meest passend is voor jouw situatie. Wij blijven aan boord tot een succesvolle implementatie een feit is.
Firstmate onderzoekt de stand van de huidige situatie, voorkeuren van share- & stakeholders en eindgebruikers, identificeert de concurrentiekracht en legt relevante trends & ontwikkelingen in de markt bloot.
Firstmate analyseert verkregen en beschikbare data en onderzoeksresultaten, verbindt hieraan conclusies, geeft onderbouwd advies en identificeert kansen en ontwikkelrichtingen binnen gestelde kaders.
De Hospitality Blueprint is de best passende hospitality invulling voor concrete vraagstukken en bestaat uit een heldere visie, een gedetailleerd uitgewerkt hospitality concept(en) dat is getoetst op financiële haalbaarheid en uitgewerkt is in een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp.
Firstmate verbindt de juiste hospitality organisaties en interim- en projectmanagers aan opdrachtgevers binnen de gehele gastvrijheids- en vastgoedbranche door de inzet van ons grote netwerk en een bewezen aanpak.
Het team van Firstmate begeleidt organisaties bij de realisatie van de hun Hospitality Blueprint en garandeert hiermee een succesvolle exploitatie conform de gestelde ambities en doelstellingen.
32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant
Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche
Conceptmatig, analytisch en financieel sterk
De wereld van de onbemande cateringconcepten is in ontwikkeling. Welke concepten zijn er en binnen welke omgeving zijn deze het best passend?
Firstmate geeft in Entree Magazine antwoord op de vraag of het ondernemend of naïef is om in onzekere tijden een nieuw horecabedrijf te openen.
Ontwikkelingen als hybride werken, circulariteit, inclusiviteit, duurzaamheid en vitaliteit veranderen de behoefte aan eten en drinken in kantooromgevingen.
Landgoed Noorderheide is eigendom van Stichting Elise Mathilde Fonds die zich inzet voor maatschappelijke initiatieven en voor sociale en ideële instellingen.
De schaalvergroting in de horeca lijkt niet te stoppen. Voordelen bij de inkoop, aantrekkelijker voor medewerkers en een grotere slagkracht bij de marketing.
In een artikel van Cobouw over de realisatie van horeca binnen gebiedsontwikkeling deelt Firstmate haar kennis en visie op de horeca- en vastgoedbranche.
In deze whitepaper gaan wij in op dit zakelijke en emotionele proces en geven wij in 6 concrete stappen aan hoe het optimale resultaat bereikt kan worden.
De horeca heeft over 2021 een positieve ontwikkeling van de omzet en winst laten zien, maar flinke kanttekeningen zijn op hun plaats.