Over ons.
Het team van Firstmate.

Ons team bestaat uit gedreven professionals met passie voor de hospitality branche. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijkheid, mentaliteit, een gedegen hospitality opleiding en ruime ervaring in de consultancy-, horeca- en leisurebranche. 

Waar we voor staan

Geweldige hospitality ervaringen vormen de basis voor succes.

Tevreden gasten geven meer uit, komen vaker terug en vertellen hun ervaringen vaker door.

Firstmate adviseert en ontwikkelt concepten met de behoeften van de eindgebruiker als uitgangspunt. Hospitality concepten die hierop aansluiten zijn het meest succesvol, realiseren bestendige inkomsten om groei te realiseren en voor de funding van de vastgoed exploitatie.

Het team​

“Wij zijn zo trots als een pauw op de projecten die wij opleveren voor de vele verschillende opdrachtgevers waarvoor wij mogen werken.”

Michiel van Noort Firstmate

Michiel van Noort

Managing Senior Consultant

“Vanuit mijn overtuiging dat geweldige gastvrijheidservaringen de basis vormen voor succesvolle vastgoed, horeca en leisure exploitaties, werk ik vol passie aan oplossingsrichtingen waar ik samen met mijn opdrachtgevers trots op kan zijn.”

Rianne Zanthing Firstmate

Rianne Zantingh

Research Consultant

“Ik geloof erin dat er op basis van feiten en cijfers gedegen keuzes gemaakt kunnen worden om ambitieuze doelstellingen te bereiken. Hier werk ik iedere dag met veel plezier aan voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.”

Daan Smeltzer Firstmate

Daan Smeltzer

Trendwatcher & Horeca Consultant 

“Mijn ervaring als horecaondernemer en kennis van duurzame oplossingen en innovatieve ontwikkelingen wil ik inzetten om mensen te inspireren en om de mooiste en succesvolste horeca en leisure concepten te ontwikkelen.”

Desiree Sunder Firstmate

Desirée Sunder

Research Consultant

“Mijn ambitie is om door de uitkomsten van mijn werkzaamheden impact te hebben op het geluksgevoel in het dagelijkse leven van mensen door gebruik te maken van mijn kennis en ervaring gezamelijk met mijn gedreven collega’s bij Firstmate.”

Matthijs van Schaik Firstmate

Matthijs van Schaik

Hospitality Consultant

“Ik geloof erin dat operational en service excellence zorgen voor langdurig succesvolle horeca, leisure en vastgoed exploitaties. Mijn kennis en ervaring op dit gebied zet ik graag in voor ondernemers en organisaties.”

Over-Ons-X-Firstmate

Walter Heijne

Foodconcepts & Kitchen Designer

“Een optimaal functioneel ontwerp van hospitality outlets is essentieel voor een rendabele exploitatie. Op basis van deze gedeelde visie  werk ik op projectbasis samen met het ambitieuse team van Firstmate”

Rosan Smit

Rosan Smit

Junior Research Consultant

“Mijn drive is om de Nederlandse horeca aantrekkelijker te maken door vernieuwende concepten te ontwikkelen waar gasten graag verblijven, meer uitgeven en vaker terugkomen.” 

Bart Reints Bok Firstmate

Bart Reints Bok

Consultant Hotelvastgoed & Exploitatie

“Het is mijn passie om altijd de maximale gebruikerservaring na te streven en hierdoor het maximale rendement op de hotel- en vastgoed exploitatie te realiseren.”

Karin van Noort Mollenkamp Firstmate

Karin Mollenkamp

Secretariaat 

“Als de basis op orde is, heb je de vrijheid om maximaal te presteren.”

Het ontstaan

Het ontstaan van Firstmate

Firstmate is in 2017 opgericht door Michiel. Hij is geboren op de zeilboot van zijn ouders (de First Mate) en opgegroeid aan het roer van een optimist.

Vanaf jongs af aan is hij gefascineerd door de Ocean Race,  dé zeilwedstrijd om de wereld. Het besef van de mate van teamwork die het vergt om onder uitdagende omstandigheden uitzonderlijke prestaties te leveren vormt dan ook de basis van Firstmate.

Firstmate gelooft erin dat geweldige hospitality ervaringen de basis vormen voor succesvolle vastgoed, horeca en leisure exploitaties. Persoonlijkheid, karakter en relevante kennis en ervaring zijn de selectiecriteria voor de hospitality professionals en organisaties die voor en met Firstmate werken.

Michiel van Noort zeilen

Werken bij firstmate? Check onze vacatures​

Vacature: Hospitality Consultant

Ben jij de ambitieuze mid-career hospitality consultant met passie voor horeca concepten in werk-, studie- en vrijetijdsomgevingen die ons team komt versterken?

Vacature: Hospitality Consultant (medior)

Ben jij de ambitieuze medior hospitality consultant met passie voor horeca concepten in werk-, studie- en vrijetijdsomgevingen die ons team komt versterken?

Vacature: Hospitality Consultant (junior)

Ben jij de ambitieuze junior hospitality consultant met passie voor horeca concepten in werk-, studie- en vrijetijdsomgevingen die ons team komt versterken?

Stage (HBO): Research Consultant

Uitdagende stage voor een ambitieuze young professional die vanuit een HBO Hotelschool opleiding een kickstart van zijn/haar carriere zoekt.

Onze partners

“Wij werken graag samen met partners die met net zoveel passie als Firstmate aan geweldige hospitality experiences (HX) werken.”

Facilylaw is onze vaste juridische partner. Zij hebben zich gespecialiseerd binnen het ondernemingsrecht en arbeidsrecht en werkt voor vastgoedpartijen, facilitaire organisaties, en mkb (horeca)ondernemingen.

BOLDR is onze partner bij de (door)ontwikkeling van horeca en leisure brands. Zij  zijn het creatieve team dat helpt om keuzes aan te scherpen waardoor merkstrategieën en -concepten ontstaan en doorvertaald worden naar groei gedreven merkidentiteiten en belevenissen.

XS Architecten is expert in het ontwerpen van horecaconcepten. XS Architecten is een bureau dat alle facetten van horeca- en retailontwerp in huis heeft. Van eerste idee tot oplevering. Altijd vanuit de beleving van de gasten met oog voor een efficiënte exploitatie.

Credion is specialist in bedrijfs- & vastgoed financieringen. Jaarlijks realiseren zij voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs- & vastgoed financieringen. Met ruim 100 geldverstrekkers heeft Credion het grootste netwerk van Nederland.

Frank&Gastvrij is de partner van Firstmate bij strategische vraagstukken o.a. op het gebied van purpose ontwikkeling en het gastvrijer maken van organisaties.

Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

info@firsmate.nl
035-6317582