Over ons.
Het team van Firstmate.

Ons team bestaat uit gedreven professionals met passie voor de hospitality branche. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijkheid, mentaliteit, een gedegen hospitality opleiding en ruime ervaring in de consultancy-, horeca- en leisurebranche.

Waar we voor staan

Geweldige hospitality ervaringen vormen de basis voor succes.

Tevreden gasten geven meer uit, komen vaker terug en vertellen hun ervaringen vaker door.

Firstmate adviseert en ontwikkelt concepten met de behoeften van de eindgebruiker als uitgangspunt. Hospitality concepten die hierop aansluiten zijn het meest succesvol, realiseren bestendige inkomsten om groei te realiseren en voor de funding van de vastgoed exploitatie.

Het team​

“Wij zijn zo trots als een pauw op de projecten die wij opleveren voor de vele verschillende opdrachtgevers waarvoor wij mogen werken.”

Het ontstaan

Het ontstaan van Firstmate

Firstmate is in 2017 opgericht door Michiel. Hij is geboren op de zeilboot van zijn ouders (de First Mate) en opgegroeid aan het roer van een optimist.

Vanaf jongs af aan is hij gefascineerd door de Ocean Race,  dé zeilwedstrijd om de wereld. Het besef van de mate van teamwork die het vergt om onder uitdagende omstandigheden uitzonderlijke prestaties te leveren vormt dan ook de basis van Firstmate.

Firstmate gelooft erin dat geweldige hospitality ervaringen de basis vormen voor succesvolle vastgoed, horeca en leisure exploitaties. Persoonlijkheid, karakter en relevante kennis en ervaring zijn de selectiecriteria voor de hospitality professionals en organisaties die voor en met Firstmate werken.

Michiel van Noort zeilen

Werken bij firstmate? Check onze vacatures​

Vacature: Hospitality Consultant

Ben jij de ambitieuze mid-career hospitality consultant met passie voor horeca concepten in werk-, studie- en vrijetijdsomgevingen die ons team komt versterken?

Vacature: Hospitality Consultant (medior)

Ben jij de ambitieuze medior hospitality consultant met passie voor horeca concepten in werk-, studie- en vrijetijdsomgevingen die ons team komt versterken?

Vacature: Hospitality Consultant (junior)

Ben jij de ambitieuze junior hospitality consultant met passie voor horeca concepten in werk-, studie- en vrijetijdsomgevingen die ons team komt versterken?

Stage (HBO): Research Consultant

Uitdagende stage voor een ambitieuze young professional die vanuit een HBO Hotelschool opleiding een kickstart van zijn/haar carriere zoekt.

Onze partners

“Wij werken graag samen met partners die met net zoveel passie als Firstmate aan geweldige hospitality experiences (HX) werken.”

Facilylaw is onze vaste juridische partner. Zij hebben zich gespecialiseerd binnen het ondernemingsrecht en arbeidsrecht en werkt voor vastgoedpartijen, facilitaire organisaties, en mkb (horeca)ondernemingen.

BOLDR is onze partner bij de (door)ontwikkeling van horeca en leisure brands. Zij  zijn het creatieve team dat helpt om keuzes aan te scherpen waardoor merkstrategieën en -concepten ontstaan en doorvertaald worden naar groei gedreven merkidentiteiten en belevenissen.

XS Architecten is expert in het ontwerpen van horecaconcepten. XS Architecten is een bureau dat alle facetten van horeca- en retailontwerp in huis heeft. Van eerste idee tot oplevering. Altijd vanuit de beleving van de gasten met oog voor een efficiënte exploitatie.

Credion is specialist in bedrijfs- & vastgoed financieringen. Jaarlijks realiseren zij voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs- & vastgoed financieringen. Met ruim 100 geldverstrekkers heeft Credion het grootste netwerk van Nederland.

Frank&Gastvrij is de partner van Firstmate bij strategische vraagstukken o.a. op het gebied van purpose ontwikkeling en het gastvrijer maken van organisaties.