
Is er toekomst voor onbemande catering concepten?
De wereld van de onbemande cateringconcepten is in ontwikkeling. Welke concepten zijn er en binnen welke omgeving zijn deze het best passend?
Van whitepapers, innovaties tot hospitality en webinars. Wij delen waar wij trots op zijn om jou te inspireren.
De wereld van de onbemande cateringconcepten is in ontwikkeling. Welke concepten zijn er en binnen welke omgeving zijn deze het best passend?
Firstmate geeft in Entree Magazine antwoord op de vraag of het ondernemend of naïef is om in onzekere tijden een nieuw horecabedrijf te openen.
Ontwikkelingen als hybride werken, circulariteit, inclusiviteit, duurzaamheid en vitaliteit veranderen de behoefte aan eten en drinken in kantooromgevingen.
De wereld van de onbemande cateringconcepten is in ontwikkeling. Welke concepten zijn er en binnen welke omgeving zijn deze het best passend?
Firstmate geeft in Entree Magazine antwoord op de vraag of het ondernemend of naïef is om in onzekere tijden een nieuw horecabedrijf te openen.
Ontwikkelingen als hybride werken, circulariteit, inclusiviteit, duurzaamheid en vitaliteit veranderen de behoefte aan eten en drinken in kantooromgevingen.
Landgoed Noorderheide is eigendom van Stichting Elise Mathilde Fonds die zich inzet voor maatschappelijke initiatieven en voor sociale en ideële instellingen.
De schaalvergroting in de horeca lijkt niet te stoppen. Voordelen bij de inkoop, aantrekkelijker voor medewerkers en een grotere slagkracht bij de marketing.
In een artikel van Cobouw over de realisatie van horeca binnen gebiedsontwikkeling deelt Firstmate haar kennis en visie op de horeca- en vastgoedbranche.
In deze whitepaper gaan wij in op dit zakelijke en emotionele proces en geven wij in 6 concrete stappen aan hoe het optimale resultaat bereikt kan worden.
De horeca heeft over 2021 een positieve ontwikkeling van de omzet en winst laten zien, maar flinke kanttekeningen zijn op hun plaats.