Ontwerp zonder titel-23

31 augustus 2022

Vitaliteit is in opkomst op kantoor: Minder koffie, meer water.

Ontwikkelingen als hybride werken, circulariteit, inclusiviteit, duurzaamheid en vitaliteit veranderen de behoefte aan eten en drinken in kantooromgevingen.

De kantooromgeving is aan grote veranderingen onderhevig als gevolg van de opkomst van hybride werkvormen en thema’s als duurzaamheid, circulariteit, inclusiviteit en vitaliteit. De gastvrije werkomgeving evolueert tot een relevante werkomgeving waar deze thema’s samenkomen. Een van de gevolgen hiervan is dat het aanbod aan (warme) dranken mee moet veranderen.

De onlangs gehouden marktconsultatie van de Rijksoverheid met leveranciers van warme dranken voorzieningen geeft een goed inzicht in een onrustige (koffie)markt die vollop in ontwikkeling is.

De resultaten van deze marktconsultatie kunt u via onderstaande link downloaden

Op facto.nl is daarnaast een interview te lezen met Devin Oosting, als strategisch contractmanager catering & warme dranken nauw bij de marktconsultatie en aanbesteding betrokken. lees verder

Michiel van Noort van Firstmate is verantwoordelijk geweest voor het opstellen van de visie op eten en drinken van FMHaaglanden. Een onderdeel van deze visie vormt de visie op (warme) dranken voorzieningen. Wilt u meer weten over de aanpak of de uitkomsten, dan kunt u hierover met ons contact opnemen.

Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

info@firsmate.nl
035-6317582