Duurzaamheid 1

Verduurzaming exploitaties

Firstmate begeleidt opdrachtgevers in de horeca, leisure en (bedrijfs)catering bij het behalen van hun duurzame doelen en bij de certificering van de exploitatie met o.a. Greenkey, Green Globe, Well of Breaam.

branches - vastgoed-min

Greenkey certificering hotel exploitatie

Firstmate heeft het Monument Hotel in Zaandam begeleid naar de Greenkey Gold certificering. In een gestructureerd proces dat in nauwe samenwerking met het hotelteam is doorlopen, is een inventarisatie gedaan in aandachtspunten om te verduurzamen. Deze punten zijn geordend naar complexiteit en vervolgens aangepakt.  Het traject heeft in totaal 6 maanden in beslag genomen waarna het hotel gecertificeerd is.

Verduurzaming horeca exploitatie

’s Heeren Loo is een zorginstelling en exploiteert horeca outlets met als doel om hun clienten een waardevolle dagbesteding te laten hebben. ’s Heeren Loo heeft aan Firstmate gevraagd om hen te begeleiden bij de verduurzaming van deze exploitaties. Gezamleijk met een projectgroep uit de organisatie zijn quick wins bepaald en uitgevoerd en is samen met de food-leverancier een duurzame menukaart opgesteld.

Wij werken samen met onze partners.

projecten​

Gerealiseerde projecten uit de vastgoed.

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk