
- Home
- Diensten
- Conceptontwikkeling
- Locatiehandboek
Conceptontwikkeling diensten
Locatiehandboek
Bent u een startende ondernemer in de restaurant- of hotelbranche? Of een organisatie in de leisure die horeca in eigen beheer heeft? Dan weet u hoe belangrijk het is om een constante kwaliteit te leveren, ongeacht wie er op de werkvloer staat. Het Locatiehandboek is dé oplossing om uw werkzaamheden, handelingen en processen te standaardiseren en een sterke basis te leggen voor succes. Zo bouwen we samen het een goed concept om de toekomst van uw bedrijf te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op met Michiel

Waarom een locatiehandboek
1
Iedereen volgt dezelfde werkwijze
2
Uw gasten ervaren altijd dezelfde kwaliteit
3
Toenemende efficiëntie
4
Nieuwe medewerkers worden sneller ingewerkt
Bekijk onze projecten
Conceptontwikkeling en Implementatie ’s Heeren Loo
Firstmate onderzocht hoe de horeca van Restaurant Puur, Grand Café Alleman en Prins Heerlijk optimaal konden bijdragen aan de doelstellingen van ’s Heeren Loo. De bedrijfseconomische haalbaarheid per locatie werd beoordeeld en veranderingen werden geïmplementeerd om zo een duurzame dienstverlening te waarborgen.
Marktruimteonderzoek hotelmarkt in Arnhem
Voor de Gemeente Arnhem heeft Firstmate een onderzoek uitgevoerd om de volgende onderzoeksvraag te beantwoorden: ‘Is er marktruimte voor de toevoeging van 100 logeerkamers in het Pleynkwartier en welke (mogelijke) invloed heeft deze ontwikkeling op het bestaande, reguliere hotelaanbod in de regio Arnhem?’