beleid-after

Locatiehandboek

Bent u een startende ondernemer in de restaurant- of hotelbranche? Of een organisatie in de leisure die horeca in eigen beheer heeft? Dan weet u hoe belangrijk het is om een constante kwaliteit te leveren, ongeacht wie er op de werkvloer staat. Het Locatiehandboek is dé oplossing om uw werkzaamheden, handelingen en processen te standaardiseren en een sterke basis te leggen voor succes. Zo bouwen we samen het een goed concept om de toekomst van uw bedrijf te verbeteren. 

Keuken en restaurant ontwerp

Neem vrijblijvend contact op met Michiel

michiel-van-noort

Heb je vragen?

Michiel van Noort

Managing Senior Consultant

Waarom een locatiehandboek

In de dynamische wereld van horeca en hospitality zijn heldere richtlijnen essentieel. Of u nu een piekmoment heeft of nieuwe medewerkers moet inwerken, met een goed opgezet Locatiehandboek zorgt u ervoor dat:

1

Iedereen volgt dezelfde werkwijze

Van opening tot sluiting, alle processen worden helder beschreven.

2

Uw gasten ervaren altijd dezelfde kwaliteit

Ongeacht wie er werkt, uw serviceniveau blijft consistent hoog.

3

Toenemende efficiëntie

Met duidelijke instructies en protocollen vermindert u fouten en versnelt u het werkproces.

4

Nieuwe medewerkers worden sneller ingewerkt

Uw handboek fungeert als een waardevolle handleiding, zodat iedereen snel zelfstandig aan de slag kan.
Het Locatiehandboek is speciaal ontwikkeld voor startende ondernemers, restaurants en hotels die processen willen optimaliseren, en leisureorganisaties met eigen horeca die uniformiteit willen waarborgen, ongeacht het team. Wij stellen het handboek volledig op maat samen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw locatie en team,
met standaardprocedures voor dagelijkse werkzaamheden, richtlijnen voor hygiëne en veiligheid, instructies voor apparatuurgebruik, recepten en presentatie-eisen, en checklists voor opening en sluiting. Het handboek is meer dan alleen een document; het is een investering in de toekomst van uw bedrijf, die structuur biedt, tijd bespaart en helpt uw visie te realiseren.

Bekijk onze projecten

Conceptontwikkeling en Implementatie ’s Heeren Loo

Firstmate onderzocht hoe de horeca van Restaurant Puur, Grand Café Alleman en Prins Heerlijk optimaal konden bijdragen aan de doelstellingen van ’s Heeren Loo. De bedrijfseconomische haalbaarheid per locatie werd beoordeeld en veranderingen werden geïmplementeerd om zo een duurzame dienstverlening te waarborgen.

Marktruimteonderzoek hotelmarkt in Arnhem

Voor de Gemeente Arnhem heeft Firstmate een onderzoek uitgevoerd om de volgende onderzoeksvraag te beantwoorden: ‘Is er marktruimte voor de toevoeging van 100 logeerkamers in het Pleynkwartier en welke (mogelijke) invloed heeft deze ontwikkeling op het bestaande, reguliere hotelaanbod in de regio Arnhem?’