Bij Firstmate creëren we toekomstbestendige visies op horeca en leisure die gebieden en gebouwen tot leven brengen. Door een diepgaande analyse van de locatie, trends en behoeften van bewoners, bezoekers en gebruikers, ontwikkelen we onderscheidende visies die resulteren in hospitality concepten die perfect aansluiten bij de identiteit en behoeften van de omgeving.
Bij Firstmate helpen we vastgoedpartijen en horeca- en leisure organisaties om baanbrekende concepten te ontwikkelen die het verschil maken. Wij vertalen uw visie naar een innovatieve, haalbare en winstgevende realiteit. Of het nu gaat om een restaurant, catering, een uniek hotel of een vernieuwend leisureconcept, we zorgen ervoor dat uw aanbod altijd relevant is en inspeelt op de wensen van de moderne consument.
Bent u een ondernemer in de horeca of leisure branche, een organisatie met horeca in eigen beheer of een facilitaire of vastgoedpartij die cateringdiensten in een pand wil realiseren? Dan is onze begeleiding bij de realisatie hiervan precies wat u nodig heeft!
In een wereld die continu verandert, is het essentieel om een heldere visie te hebben én deze stevig te verankeren. Of u nu een gemeente bent die een levendig stadscentrum wil ontwikkelen, een vastgoedpartij die zoekt naar rendement én maatschappelijke waarde, of een horecaonderneming die voorop wil blijven lopen – visieborging is de sleutel tot succes.
Bij Firstmate begrijpen we dat gebieds- en vastgoedontwikkelingen unieke kansen én uitdagingen bieden. Gebieden en gebouwen moeten naadloos inspelen op de behoeften van gebruikers binnen woon-, werk-, leer-, zorg- en vrijetijdsomgevingen. Horeca- en leisureconcepten spelen hierbij een sleutelrol: ze brengen levendigheid, sociale verbinding, creëren hiermee een prettige verblijfsomgeving en vormen de basis voor langdurig succes.
Dankzij onze uitgebreide kennis van de commerciële horeca- en cateringbranche én onze bewezen procesmatige aanpak, zorgen wij ook voor de perfecte match met de juiste marktpartijen. Daarnaast begeleiden wij u bij de implementatie en de borging gedurende de contractperiode, zodat advies werkelijkheid wordt en uw project het succes bereikt dat het verdient.
Bij Firstmate ondersteunen we ondernemers en organisaties in de horeca en leisure bij het realiseren van hun ambities. Of het nu gaat om het tot leven brengen van een eerste horecaconcept, het ontwikkelen van een onderscheidende formule of het optimaliseren van dagelijkse bedrijfsvoering – wij staan voor u klaar.
Onze website adres is: http://dev.firstmate.nl.
Wanneer bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens die in het reactieformulier worden weergegeven, evenals het IP-adres van de bezoeker en de browsergebruikersagent om spamdetectie te helpen.
Een geanonimiseerde string die is gemaakt van je e-mailadres (ook wel een hash genoemd) kan aan de Gravatar-service worden verstrekt om te controleren of je deze gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, wordt je profielafbeelding zichtbaar voor het publiek in de context van je reactie.
Als je afbeeldingen uploadt naar de website, moet je vermijden afbeeldingen te uploaden met ingebedde locatiegegevens (EXIF GPS). Bezoekers van de website kunnen locatiegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de website.
Als je een reactie achterlaat op onze site, kun je ervoor kiezen om je naam, e-mailadres en website in cookies op te slaan. Dit is voor jouw gemak, zodat je je gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen bij een volgende reactie. Deze cookies blijven een jaar bewaard.
Als je onze inlogpagina bezoekt, stellen we een tijdelijke cookie in om te bepalen of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer je de browser sluit.
Wanneer je inlogt, worden er meerdere cookies ingesteld om je inloggegevens en scherminstellingen op te slaan. Inlogcookies blijven twee dagen bewaard en schermoptie-cookies blijven een jaar bewaard. Als je “Onthoud mij” selecteert, blijft je inlog twee weken actief. Als je uitlogt, worden de inlogcookies verwijderd.
Als je een artikel bewerkt of publiceert, wordt er een extra cookie opgeslagen in je browser. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en geeft alleen het post-ID van het artikel aan dat je zojuist hebt bewerkt. Het verloopt na 1 dag.
Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich precies zoals wanneer de bezoeker de andere website zelf heeft bezocht.
Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derden insluiten en je interactie met die ingesloten inhoud volgen, inclusief het volgen van je interactie met de ingesloten inhoud als je een account hebt en bent ingelogd op die website.
Als je een wachtwoordreset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset-e-mail.
Als je een reactie achterlaat, worden de reactie en de bijbehorende metadata voor onbepaalde tijd bewaard. Dit doen we zodat we automatisch vervolgreacties kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van deze in een moderatiewachtrij te houden.
Voor gebruikers die zich op onze website registreren (indien van toepassing), slaan we ook de persoonlijke gegevens op die zij in hun gebruikersprofiel verstrekken. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk moment inzien, bewerken of verwijderen (behalve hun gebruikersnaam). Websitebeheerders kunnen deze informatie ook inzien en bewerken.
Als je een account hebt op deze site of reacties hebt achtergelaten, kun je verzoeken om een geëxporteerd bestand van de persoonlijke gegevens die we over jou hebben, inclusief alle gegevens die je aan ons hebt verstrekt. Je kunt ook verzoeken om je persoonlijke gegevens die we over jou hebben te wissen. Dit geldt niet voor gegevens die we verplicht moeten bewaren voor administratieve, juridische of beveiligingsdoeleinden.
Reacties van bezoekers kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.