thumb.php-5

30 april 2024

Horeca ondernemer(s) gezocht voor instapklaar restaurant op ‘De Betuwse Hofjes’

Vakantiepark De Betuwse Hofjes zoekt een gepassioneerd horecakoppel voor de exploitatie van de horeca op het park.

Worden jullie de ondernemers die de culinaire touwtjes in handen nemen op vakantiepark ‘De Betuwse Hofjes’?

Ben jij gepassioneerd door de horeca, hou je van het buitenleven en droom je ervan om je eigen restaurant te runnen? Dan is dit je kans! Camping Betuwe wordt komend jaar ontwikkeld tot  vakantiepark ‘De Betuwse Hofjes’, gelegen aan de rand van Kesteren in het prachtige landschap van de Betuwe. De eigenaren zijn op zoek naar een enthousiast ondernemerskoppel om het restaurant nieuw leven in te blazen.

Over het restaurant

Het restaurant op De Betuwse Hofjes is een gezellige ontmoetingsplek voor zowel kampeerders, vaste gasten van de camping en de bungalows, gasten uit de nabije omgeving en wandelaars en fietsers uit de omgeving. Met circa 50 zitplaatsen binnen en nog eens 45 buiten op het terras biedt het restaurant zowel ruimte voor gezellige lunches en diners als ontspannen momenten in de buitenlucht. Het restaurant, het terras, de keuken en de bar zijn volledig uitgerust en gereed voor gebruik, waardoor je direct aan de slag kunt! De omzet wordt op €400.000,- tot €500.000,- per jaar ingeschat, afhankelijk van het concept dat gevoerd wordt en de openingstijden. Voldoende potentie dus!

Over de camping

Momenteel verwelkomt de camping veel gasten die jaar na jaar terugkeren naar hun vertrouwde plekje te midden van de prachtige natuur van de Betuwe. Maar de camping is klaar voor een nieuwe fase van groei en innovatie. 

In een gedurfde stap richting de toekomst, staat Camping Betuwe op het punt om uit te breiden. In plaats van simpelweg meer en zoveel mogelijk kampeerplaatsen toe te voegen, hebben de eigenaren een ambitieuzer plan bedacht: Er worden een reeks aan luxueuze vakantiewoningen geplaatst, elk gelegen op een eigen eiland, met een onmiskenbare ‘Dubai-vibe’. Hierdoor kunnen gasten genieten van veel privacy en een rustgevende atmosfeer. 

Wat we zoeken

We zijn opzoek naar een dynamisch ondernemerskoppel dat niet alleen passie heeft voor de horeca, maar ook bereid is om zelf op de vloer te werken. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het restaurant, van het verwelkomen van de gasten tot het creëren van heerlijke gerechten en het verzorgen van een uitstekende service. 

Wat we bieden

  • Een unieke kans om je eigen restaurantconcept op te zetten op een prachtige locatie in de Betuwe.
  • Een volledig instapklaar restaurant met goed uitgeruste bar en keuken en een sfeervolle, eigentijdse inrichting.
  • Een gezellige en gastvrije werkomgeving waarin je je passie voor de horeca kunt delen met de gasten van de camping en uit de omgeving.
  • De mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op het menu en de algehele gastervaring.
  • Ondersteuning en begeleiding van het team van de Camping Betuwe om jullie te helpen succesvol te zijn.

Interesse?

Als jij of jullie klaar bent/zijn om deze spannende uitdaging aan te gaan, neem dan contact op met Rosan Smit van Firstmate via betuwsehofjes@firstmate.nl. Rosan begeleidt de werving en selectie naar de nieuwe ondernemer(s) namens Camping Betuwe cq. De Betuwse Hofjes. 

Voor verdere informatie en details over deze unieke kans, aarzel dan niet om contact op te nemen met Rosan. 

Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

info@firsmate.nl
035-6317582