Trendtour Bedrijfscatering Zuidas

3 juli 2023

Trendtour Bedrijfscatering Zuidas voor vastgoed en facility professionals

Tijdens een trendtour langs horeca en bedrijfscatering concepten op de Amsterdamse Zuidas gaan we op zoek naar de toekomst van eten en drinken in kantooromgevingen.

Op 28 september gaan we tijdens een trendtour langs horeca en bedrijfscatering locaties op de Amsterdamse Zuidas op zoek naar de toekomst van eten en drinken in kantooromgevingen. We geven inspiratie over de huidige trends en ontwikkelingen in bedrijfscatering en concrete handvatten en inzichten voor de voorbereiding en uitvoering van de werving & selectie van de juiste cateraar.

We bezoeken toonaangevende F&B outlets en krijgen een kijkje achter de schermen van vernieuwende concepten en ‘good-oldies’.

Voor wie is deze trendtour?
Deze trendtour is gericht op vastgoed, facilitair en inkoopprofessionals die zich op strategisch en tactisch niveau bezig houden met de invulling van het horeca en/of catering aanbod in en om het kantoorpand.

Welke onderwerpen komen aan bod?
Gedurende de dag raken we tal van actuele onderwerpen zoals de laatste trends en ontwikkelingen, de implementatie van de SUP-regelgeving, Duurzaamheid 3.0, het toevoegen van beleving, de rol van F&B in een veranderende kantooromgeving, Flexibele contractering en contractmanagement, effectief en efficient aanbesteden en vooral lekker eten en drinken gedurende de dag!

Wanneer is de trendtour en wat zijn de kosten?
De trendtour is op donderdag 28 september op de Zuidas in Amsterdam. We starten om 09.30u. en sluiten rond 16.00u. af met een drankje en een hapje. De kosten voor een geheel verzorgde dag bedragen €295,- exclusief BTW per persoon.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je kunt je aanmelden per e-mail trendtour@firstmate.nl onder vermelding van je naam, e-mail adres, bedrijfsnaam en de facturatiegegevens. Let op: er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar!

Kan ik ook een exclusieve trendtour afnemen?
Indien je voor jezelf of voor een select gezelschap een exclusieve trendtour wenst, neem dan even contact op met Daan Smeltzer via daan@firstmate.nl, dan zorgen wij voor een maatwerktour!

Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

info@firsmate.nl
035-6317582