ICC en Firstmate

2024

International Criminal Court

Conceptontwikkeling International Criminal Court

“Ontwikkel het best passende cateringconcept voor het hoofdkantoor van het Internationaal Strafhof, dat financieel haalbaar is en adviseer over de meest geschikte contractvorm.”

Het Internationaal Strafhof (International Criminal Court, ICC) is gebaseerd op het Statuut van Rome en is het eerste permanente internationale strafrechtelijke hof dat is opgericht op basis van een verdrag. De doelstelling van het ICC is te helpen voorkomen dat de plegers van de meest ernstige misdrijven dat de plegers van de meest ernstige misdrijven die de internationale gemeenschap aangaan, aan gerechtsvervolging ontsnappen. Het ICC is gevestigd in Den Haag en telt circa 1.000 medewerkers.

Omdat het huidige cateringcontract afloopt heeft ICC Firstmate benaderd om te hen te adviseren en te begeleiden in het traject dat voorafgaat aan een nieuwe aanbesteding. Hiervoor heeft Firstmate een Hospitality Blueprint ontwikkeld voor ICC. Op basis van Research en Analyse hebben we de conceptontwikkeling uitgevoerd en de financiële haalbaarheid berekend. Firstmate heeft op basis van deze uitwerkingen geadviseerd om de huidige cateringfaciliteiten uit te breiden en op een andere wijze in te vullen, in aansluiting op de behoeftes van de medewerkers met maar liefst 115 verschillende nationaliteiten.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk