EuroParcs en Firstmate

2023

EuroParcs

Aanvraag horecavergunningen voor 22 parken van EuroParcs

“Begeleidt EuroParcs bij de aanvragen van de vergunningen voor de horeca op 22 parken van EuroParcs.”

EuroParcs is van oorsprong een familiebedrijf en is specialist in de ontwikkeling, exploitatie en verhuur van vakantieparken. Europarcs beheert in totaal 66 vakantieparken (2023) in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Bonaire.

Eind 2022 besloot EuroParcs de horecalocaties op 22 verschillende parken door het hele land terug in eigen beheer te nemen nadat de pachter van deze parken besloot om zijn onderneming te stoppen. Op dat moment stond EuroParcs voor een uitdaging, want dit betekende dat er voor 22 verschillende parken de vergunningen omtrent de horeca opnieuw aangevraagd dienden te worden.

Hiervoor heeft EuroParcs Firstmate ingeschakeld. Firstmate heeft per park inzichtelijk gemaakt welke informatie er nodig was om de verschillende vergunningen aan te vragen (exploitatievergunning, alcoholwetvergunning en terrasvergunning). In samenwerking met de parkmanagers van de verschillende parken en de juridische afdeling van EuroParcs zijn de vergunningen aangevraagd bij de verschillende gemeenten.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk