cabron

2019

Cabrón Amsterdam

Haalbaarheidsonderzoek restaurant Cabrón Amsterdam

“Voer een haalbaarheidsonderzoek uit naar de realisatie en exploitatie van een restaurant met een authentieke Mexicaanse keuken in stadsdeel De Pijp in Amsterdam.”

De ondernemers die Mexicaans restaurant Cabron wilden starten waren aangewezen op externe financiering om hun ambitieuze plannen te verwezenlijken. Omdat zij hier geen ervaring in hadden, zochten zij naar een partij die hen hier op een professionele wijze in kon bijstaan.

Firstmate heeft de ondernemers van Cabrón eerst begeleidt bij het schrijven van een bedrijfsplan. Met dit plan konden er inhoudelijke gesprekken gevoerd worden met crowdfunding partijen en met verschillende Nederlandse banken. Als onderdeel van de financieringsaanvraag bij en bank diende er een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd te worden door een ter zake kundige partij. Firstmate heeft dit onafhankelijke onderzoek uitgevoerd en positief geadviseerd.

Ook tijdens de exploitatie en gedurende de corona-pandemie is Firstmate aan boord gebleven om de ondernemers bij te staan en door het zware weer te loodsen. Momenteel worden er gesprekken gevoerd over uitbreiding van de locaties en over het opzetten van een franchiseformule.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk