Zadkine en Firstmate

2022

Zadkine Rotterdam

Visieontwikkeling en Implementatie Zadkine

“Ontwikkel een toekomstbestendige horecavisie voor de toekomstige leeromgeving van Zadkine die aasluit bij de behoeften van de gebruikers, past binnen de kaders van Zadkine en verbindt met het bedrijfsleven op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Begeleid vervolgens het aanbestedingsproces.”

Zadkine is hét regionaal opleidingscentrum voor Zuid-Holland. Verspreid over dertien locaties verzorgt Zadkine ruim 150 verschillende beroepsopleidingen op mbo-niveau 1 t/m 4 aan circa 17.000 studenten. Hiernaast biedt Zadkine bedrijfsopleidingen en cursussen voor volwassenen 

Voor de ontwikkeling van deze visie heeft Firstmate een gedetailleerde projectplanning opgesteld met een ambitieuze tijdslijn. In nauwe samenwerking met de directie en het facilitaire team zijn brainstormsessies gehouden om de belangrijkste ontwikkelkaders te definiëren en zijn zowel interviews als enquetes afgenomen onder de studenten. De directie zet zich in voor een verbeterd assortiment aan eten en drinken, dat in lijn is met de duurzame doelstellingen van Zadkine en bijdraagt aan het scheppen van een inspirerende en prettige verblijfsomgeving. Bovendien is onderzocht welke ontwikkelingen er plaatsvinden op het gebied van scholencatering en wat de behoeften zijn van huidige en toekomstige gebruikers binnen de schoolomgevingen. Op basis van dit zorgvuldige proces is de visie vastgesteld en zijn verdere conceptuitwerkingen gedaan. De visie en de conceptuele richtlijnen dienden als basis voor het tenderproces dat in januari 2024 werd uitgebracht, met als doel een nieuwe cateraar te selecteren voor de cateringdiensten op de Zadkine-locaties.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk