DPG Media en Firstmate

2024

DPG Media

Visieontwikkeling en Implementatie DPG Media

“Ontwikkel een visie op eten en drinken voor DPG Media. Begeleid vervolgens het aanbestedingsproces en de volledige implementatie van de catering tot en met de opening van het pand Mediavaert.”

DPG Media is het toonaangevende mediabedrijf van Nederland en België, en huisvest gepassioneerde mediamakers die werken aan onafhankelijke en vertrouwde media van eigen bodem. DPG Media is april 2024 met ongeveer 2.000 collega’s naar het nieuwe kantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht verhuisd. Het nieuwe kantoor wordt het grootste hout hybride pand van Europa en is tevens ook het eerste kantoorpand in eigen beheer met ruim 20 verschillende divisies van DPG onder één dak. Mediavaert ‘Een nieuw huis waar media tot leven komt’.

De marktomstandigheden en de veranderende functie van kantoor naar clubhuis zorgen voor een veranderende vraag naar eten- en drinken. Hierbij draagt een duidelijke visie op eten en drinken bij aan de vernieuwde bedrijfsdoelstellingen van DPG Media. In het nieuwe pand van DPG Media komen 20 verschillende divisies samen onder een dak en draait alles om de onderlinge ‘verbinding’ in het kantoor met hotel allure. Firstmate is gevraagd ondersteuning te bieden met het vastleggen van de visie op eten en drinken en het begeleiden van het aanbestedingsproces. Na een succesvolle begeleiding van het aanbestedingsproces, heeft Firstmate de opdracht gekregen om ook volledige ondersteuning te bieden bij de implementatie en verhuizing naar Mediavaert.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk