Landgoed Noorderheide en Firstmate

2022

Landgoed Noorderheide

Werving en selectietraject Landgoed Noorderheide

“Begeleid het Elise Mathilde Fonds in het werven en selecteren van een nieuw beheerdersduo voor Landgoed Noorderheide.”

In opdracht van het Elise Mathilde Fonds heeft Firstmate de werving en selectie naar een beheerdersduo begeleid. Een functie die erg gewild bleek. Na een intensief proces is het beheerdersduo in september 2022 gestart met de werkzaamheden: het beheer van het landgoed en het verzorgen van de gasten van het landgoed.

Landgoed Noorderheide, gelegen in Vierhouten op de Veluwe, is eigendom van Stichting Elise Mathilde Fonds. De stichting zet zich in voor maatschappelijke initiatieven en instellingen die een algemeen sociaal, cultureel of ideëel doel nastreven.

De beheerders die vele jaren het beheer van het landgoed hebben uitgevoerd besloten te stoppen met hun werkzaamheden voor de stichting. De stichting heeft Firstmate gevraagd om te begeleiden bij de werving en selectie voor een nieuw beheerdersduo. Hiervoor heeft Firstmate breed in de markt bekend gemaakt dat deze functie beschikbaar kwam. Vervolgens is er een informatiedocument opgesteld dat met alle geïnteresseerden werd gedeeld, met daarin achtergrond over het landgoed, informatie over de stichting en de inhoud van de functie.

De werving en selectie bestond uit drie verschillende selectierondes: Een eerste selectie op basis van CV’s en een motivatiebrief, de tweede selectie op basis van een businessplan en de derde ronde op basis van een presentatie.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk