EuroParcs en Firstmate

2023

EuroParcs

Ontwikkeling Operationele Handboeken EuroParcs

“Zorg ervoor dat de operationele processen van de horeca-outlets van EuroParcs gestandaardiseerd worden door middel van een handboek, om zowel de kwaliteit als de naleving van wet- en regelgeving te waarborgen.”

EuroParcs is van oorsprong een familiebedrijf en is specialist in de ontwikkeling, exploitatie en verhuur van vakantieparken. Europarcs beheert in totaal 66 vakantieparken (2023) in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Bonaire.

Eind 2022 besloot EuroParcs de horecalocaties op 22 verschillende parken door het hele land terug in eigen beheer te nemen nadat de pachter van deze parken besloot om zijn onderneming te stoppen.

EuroParcs heeft Firstmate ingeschakeld om ervoor te zorgen dat middels een operationeel handboek een standaard werd ontwikkeld voor het borgen van de kwaliteit, hygiëne en wet- en regelgeving met betrekking tot de dagelijkse operatie. Hierdoor werd het voor de horeca van EuroParcs duidelijk aan welke protocollen en kaders de horeca moet voldoen en kon elke horeca outlet op deze parken op een goede en veilige manier open voor het publiek.

Voor deze case hebben we samen gewerkt het

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk