
- Home
- Diensten
- Conceptontwikkeling
- Formulehandboek
Conceptontwikkeling diensten
Formulehandboek
Bent u een startende ondernemer in de restaurant- of hotelbranche? Of staat uw organisatie op het punt om door te groeien en wilt u van uw succesvolle concept een formule maken? Ons Formulehandboek is dé sleutel om van een goed idee een onderscheidende en winstgevende horecaformule te maken.

Neem vrijblijvend contact op met Michiel

Uw visie vertaald naar een krachtig en gestructureerd concept
1
Heldere positionering
2
Strategische structuur
3
Vaste processen
Met jarenlange ervaring in de horeca- en hospitalitysector bieden we persoonlijke begeleiding en werken we samen met u aan een op maat gemaakt plan dat perfect aansluit bij uw ambities. Laat uw onderneming groeien met een sterk fundament en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw visie werkelijkheid te maken!
Bekijk onze projecten
Conceptontwikkeling Foodmarket Merwede
De Stadstuin heeft de mogelijkheid om in het voormalig fietsdepot, dat onderdeel is van de herontwikkeling van Merwede, de programmatische invulling te verzorgen. De ambitie is om hier een bruisende plek met een markthal, horeca, ambachten en creatieve bedrijvigheid van te maken. Firstmate verzorgde de conceptontwikkeling.
Conceptontwikkeling Hotel in Historisch Centrum Franeker
In opdracht van een regionaal actieve projectontwikkelaar heeft Firstmate een conceptoptwikkeling gedaan voor een hotel met restaurant voor 3 aangrenzende panden die gelegen zijn in het historische centrum van Franeker. Ontwikkelrichtingen werden in eerste instantie gezocht in appartementen, retail, restaurant of een hotel.