beleid-after

Keuken en restaurant ontwerp

Wij creëren functionele, efficiënte keuken en restaurant ontwerpen die de basis vormen voor een soepel lopend horecabedrijf. Onze op maat gemaakte ontwerptekeningen voor horeca- en cateringkeukens optimaliseren werkprocessen en zorgen voor de juiste aansluitpunten en apparatuur. We houden daarbij rekening met alle noodzakelijke aansluitwaardes, zodat alles perfect samenwerkt. Onze ontwerpen zijn volledig afgestemd op de specifieke behoeften van vastgoedpartijen, horecaondernemingen, cateraars en leisure-bedrijven. Daarnaast bieden we interieurontwerpen die de unieke sfeer van je restaurant versterken, met aandacht voor meubilair, verlichting en materialen. Zo zorgen we voor een visuele identiteit die je restaurant tot leven brengt en naadloos aansluit bij je bedrijf, merk en concept.

Contractmanagement

Neem vrijblijvend contact op met Michiel

michiel-van-noort

Heb je vragen?

Michiel van Noort

Managing Senior Consultant

Wat wij bieden

Met onze expertise in horeca ontwerpen zorgen we ervoor dat uw keuken én restaurant niet alleen praktisch en efficiënt zijn, maar ook een unieke en prettige ervaring bieden voor uw gasten. Maak vandaag nog de stap naar een geoptimaliseerd ontwerp voor uw horecabedrijf!

1

Functionele en efficiënte keukens

Van werkstations tot apparatuur plaatsing, wij zorgen voor een ontwerp dat de workflow optimaliseert.

2

Volledig technische tekeningen

Duidelijke plattegronden met nauwkeurige aansluitpunten en apparaatlijsten.

3

Aansluitwaardes

Specifieke informatie over de benodigde aansluitingen voor apparatuur, zodat alles perfect samenwerkt.

4

Interieurontwerpen die beleving creëren

Van stijlvol meubilair tot sfeervolle verlichting, wij ontwerpen het interieur dat de juiste uitstraling en sfeer biedt.

5

Huisstijldragers op maat

Van menukaarten tot branding en decoratie, wij zorgen ervoor dat alles visueel aansluit bij uw concept.

6

Op maat voor jouw bedrijf

Of het nu gaat om een restaurant, cateringbedrijf of een leisure-onderneming, wij ontwerpen de keuken en het interieur die bij uw bedrijfsvoering passen.

Bekijk onze projecten

Conceptontwikkeling Foodmarket Merwede

De Stadstuin heeft de mogelijkheid om in het voormalig fietsdepot, dat onderdeel is van de herontwikkeling van Merwede, de programmatische invulling te verzorgen. De ambitie is om hier een bruisende plek met een markthal, horeca, ambachten en creatieve bedrijvigheid van te maken. Firstmate verzorgde de conceptontwikkeling.

Beleidsvorming

Conceptontwikkeling Horeca Camping ’t Wieskamp

Wij hebben in nauwe samenwerking met de ondernemers het hospitality concept ‘Van Hier’ voor Camping ’t Wieskamp in de Achterhoek. Leidende uitgangspunten hiervoor waren maximale operationele efficiëntie, persoonlijke gastvrijheid en een scherp budget. Ook hebben wij begeleid bij het functionele en esthetische ontwerp.