Type=matchmaking
HX Matchmaking

Het voordeel van een sterk relevant netwerk en een bewezen procesmatige aanpak.

Met een zorgvuldig opgebouwd netwerk in de hospitality branche en de jarenlange kennis en ervaring op gebied van tenderprocedures en werving en selectietrajecten maken wij de juiste match tussen exploitanten, interim- en projectmanagers en opdrachtgevers.

3756692_763188-1.png

Wat we doen

Firstmate begeleidt organisaties bij de voorbereiding en uitvoering van de tender of werving & selectieproces van een exploitant die kan exploiteren binnen de kaders die worden ingegeven vanuit de visie op hospitality van de opdrachtgever, de locatie, de gebruikers en de omgeving. Ook verbinden wij onze interim & projectmanagers aan onze opdrachtgevers om effectief ‘de klus te klaren’.

Hoe we werken

Wij volgen een objectief en transparant (Europees) aanbestedingsproces dat passend is bij de uitvraag en type opdrachtgever om de match te maken met exploitanten voor uw hotelvastgoed of publieks- of bedrijfsrestaurant in zakelijke, leisure, culturele, historische, zorg-, sport- en cultuuromgevingen.

Interim- & projectmanagers worden met onze opdrachtgevers gematcht op basis van kennis, ervaring, bewezen resultaat en persoonlijkheid. Zij zijn in staat om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau het verschil te maken op de werkvloer en in de directiekamer.

Voor wie wij zoal werken.

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk