Type=blauwdruk
HX Blueprint

Een volledige uitwerking van de hospitality experience.

Met de hospitality experience blueprint hebben onze opdrachtgevers het ‘handboek soldaat’ in handen voor een succesvolle matchmaking en implementatie.

3756692_763188-1.png

Wat we doen

Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij een maatwerk visie op de gewenste hospitality invulling binnen een gebied of in een gebouw. Deze visie wordt concreet uitgewerkt in een of meerdere concepten  waar een haalbare businesscase aan ten grondslag ligt. In samenwerking met partners wordt het functioneel, technisch en esthetisch ontwerp vormgegeven en vertaald naar programma’s van eisen. De blueprint vormt de basis voor het matchmaking en/of implementatie proces.

Hoe we werken

Het ontwikkelen van visie op hospitality is een zorgvuldig proces waar wij invulling aan geven in een nauwe samenwerking met  betrokken share- en stakeholders en met respect voor de besluitvormingsstructuur.  Een concrete uitwerking van de concepten is zowel inhoudelijk als visueel aantrekkelijk, evenals het spot-on ontwerp. Hiervoor werken wij met externe designers waar wij goede ervaringen mee hebben of met architecten of designers die de voorkeur hebben van de opdrachtgever. De sluitende businesscases zijn onderbouwd met marktgegevens aangevuld met onze kennis en ervaring van de branche.

Voor wie wij zoal werken.

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk