Vastgoed

Toekomstbestendige horeca en leisure voor gebieden en gebouwen.

Wij werken o.a. in opdracht van (semi) overheid, beleggers, projectontwikkelaars, pandeigenaren, facilitaire dienstverleners, non-profit organisaties en verenigingen en stichtingen in de sport-, kunst- en cultuursector.

branches - vastgoed-min

Wat we doen

Voor opdrachtgevers die vraagstukken hebben vanuit een vastgoed perpectief ontwikkelen wij toekomstbestendige hospitality blueprints, implementeren deze en vinden wij de juiste marktpartijen voor de exploitatie. Daarnaast voeren wij o.a. marktruimte- en haalbaarheidsonderzoeken uit en ontwikkelen wij sluitende businesscases.

Hoe we werken

Wij geloven erin dat geweldige hospitality ervaringen de basis vormen voor succesvolle vastgoed-, horeca- en leisure exploitaties. In onze adviezen en conceptontwikkeling zijn de behoeften van de (toekomstig) eindgebruikers dan ook het vertrekpunt. Op basis van onderzoek en analyse wordt de Hospitality Blueprint ontwikkelt waarna de match gemaakt kan worden met de juiste marktpartijen. Wij ondersteunen daarnaast bij de implementatie van onze adviezen en concepten.

Wij werken samen met onze partners.

projecten​

Gerealiseerde projecten uit de vastgoed.

“I am not afraid of storms, for I'm learning how to sail the ship”

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op met Michiel

32 jaar kennis en ervaring in horeca en leisure waarvan 15 jaar als consultant

Een gedegen netwerk binnen de gehele breedte van de hospitality branche

Conceptmatig, analytisch en financieel sterk